tirsdag 21. februar 2012

Showing off!

Skrevet av Chaos den 21. februar 2012

 

Excellent nummer 2!

I helgen var jeg og Chaos med på NKKs utstilling i Bø i Telemark. Vi trengte kun å være med på søndagen siden vi ikke deltar på lydighet eller agility, så vi reiste tidlig søndag morgen mens Even ble liggende hjemme og sove av seg nattens festligheter (bursdagsfeiring til en kompis). I Telemark møtte vi selvfølgelig Gunn Tove, vår kjære oppdretter, og Stine, som har kjøpt toller fra C-kullet (Camille). Sammen med Gunn Tove var selvfølgelig Caprice, Chaos søster Embla og Fendi som er fra, riktig, F-kullet. Alle skulle vises i dag så det var duket for noen spennende timer.
Oooh, spennende!! Og litt skjeløyd eller?

"Stå pent ja, ståååååå.....!"

"Skjønner ikke hvorfor disse tenna er så spennende, men jeg står nå her da og får godbiter i fleng..."

"Jada, veit jeg er pen...!"

Chaos fikk Excellent og ble andre beste hannhund i juniorklassen, moro! Kritikken hans var som følger: “Correct type, correct proper body. Head with excellent muscle. Correct top line, excellent volume body, well angled. Moves well from side, could move better in front. Needs to mature.” Kjempekritikker, og selvfølgelig en veldig stolt hundeeier:)Søster Embla fikk samme plassering, mens Fendi fikk fjerde plass og Very Good, ikke dårlig for å være helt ny i ringen!
Søster Embla viser seg fra sin beste side!

Gunn Tove og Fendi

Gunn Tove hadde meldt seg på i oppdretterklassen, så da skulle vi alle vise oss frem sammen, og til alles store glede ble hundene ansett som gode nok til å være med i finalen!!
20120221-235610.jpg
Gunn Tove fniste som en liten tenåring der vi sto sammen med alle miniatyrhundene der handlerne hadde matchende klær og hundene sto perfekt oppstilt. Ikke ofte tollerne får vise seg i oppdretterklassefinale! Vi vant selvsagt ikke, men det var utrolig moro å være med, tusen takk for en utrolig hyggelig dag alle sammen!
Og til slutt må det jo legges ut bilder av bølleChaos som leker med pappaen sin :-)
"Hmmm?"

Viser fram de skumle tennene sine!

Nå er det pizza ala Even og film som står for tur!:-)
Ida og Chaos

3 kommentarer:

  1. Ellen og Ecco 23. februar 2012 kl. 21:57 (Rediger)

    Flotte bilder! Chaos er jo bare såååå lekker, så klart han får Excellent! Hurra for dere. Tror nesten jeg må leie inn deg når jeg skal stille ut Ecco, for jeg er kjemperedd og superpyse og kommer til å finne hele verdens unnskyldninger for å slippe. Det siste nå er at jeg melder Ecco på alt av kurs vi kommer over slik at vi er “for opptatt” . :P
    Igjen, hipp hurra for dere, bra jobba!

    SvarSlett
  2. Chaos 24. februar 2012 kl. 14:16 (Rediger)

    Takk for det, Ellen! Kan jo ikke akkurat klage på lekkerbiskenen deres heller. Ecco har blitt så utrolig flott og stor! Synes det er kjempemoro å være handler på utstilling, så gjett om jeg vil hjelpe!:-) Hoho! Kommer forresten til å bytte til en annen blogg i løpet av de kommende dagene, så etterhvert vil ikke denne eksistere lenger. Nye adressen blir http://hverdagschaos.blogspot.com/, så følg med!:-)

    SvarSlett
  3. erica 25. februar 2012 kl. 17:59

    så duktiga ni är!!! Finingen=)

    SvarSlett